Vrste zavarivanja: prednosti i nedostaci

Vrste zavarivanja: prednosti i nedostaci

Različite vrste zavarivanja razlikuju se po upotrebi različitih alata, estetskim performansama, troškovima i vremenu obrade. Izbor postupka koji se koristi diktiran je vrstom metala koji se zavaruje, kao i željenim konačnim rezultatom.

Postani distributer

Ukoliko ste zainteresovani da postanete distributer aparata za gaziranje vode, kao i gasnih cilindara u vašem gradu, kontaktirajte nas.

KONTAKT

TIG Zavarivanje

TIG Zavarivanje

TIG zavarivanje (volfram-inertni gas) ili GTAV zavarivanje (gasno-volframn oelektrolučno zavarivanje) prema AVS nomenklaturi, tehnika je zavarivanja koja uključuje upotrebu topljive volframove elektrode, zaštićene inertnim gasom, sa ili bez doprinosa metala.

Zamena boca za gas (Co2)

Zamena gasnog cilindra se vrši po sistemu prazan za pun.

Gaziranje vode

Gaziranje vode

EKOPAN GAS d.o.o. uvoznik je i distributer Italijanskog brenda HAPPY frizz, proizvođača kućnih aparata za pravljenje gazirane vode.

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.