Gaziranje vode

Gaziranje vode

EKOPAN GAS d.o.o. uvoznik je i distributer Italijanskog brenda HAPPY frizz, proizvođača kućnih aparata za pravljenje gazirane vode.

Autogeno zavarivanje

Autogeno zavarivanje

Autogeno zavarivanje može se izvršiti topljenjem ili pritiskom. Glavna karakteristika je da osnovni metal učestvuje u konstituciji zavarenog spoja.

Postani distributer

Ukoliko ste zainteresovani da postanete distributer aparata za gaziranje vode, kao i gasnih cilindara u vašem gradu, kontaktirajte nas.

KONTAKT

Rezanje / Sečenje plazmom

Rezanje / Sečenje plazmom

Rezanje plazmom je postupak kojim se električno provodljivi materijali seku ubrzanim mlazom vruće plazme.

Zamena boca za gas (Co2)

Zamena gasnog cilindra se vrši po sistemu prazan za pun.

Vrste zavarivanja: prednosti i nedostaci

Vrste zavarivanja: prednosti i nedostaci

Različite vrste zavarivanja razlikuju se po upotrebi različitih alata, estetskim performansama, troškovima i vremenu obrade. Izbor postupka koji se koristi diktiran je vrstom metala koji se zavaruje, kao i željenim konačnim rezultatom.

TIG Zavarivanje

TIG Zavarivanje

TIG zavarivanje (volfram-inertni gas) ili GTAV zavarivanje (gasno-volframn oelektrolučno zavarivanje) prema AVS nomenklaturi, tehnika je zavarivanja koja uključuje upotrebu topljive volframove elektrode, zaštićene inertnim gasom, sa ili bez doprinosa metala.

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.