Izbor i važnost regulatora pritiska

Izbor i važnost regulatora pritiska (reducir ventila, manometra)

Kontrola pritiska i protoka gasa zahteva opremu vrhunskog kvaliteta. Vrlo često se izbor regulatora pritiska (reducir ventila, manometra) smatra manje značajnim nego što u stvarnosti jeste.

GCE GROUP je to prepoznao i za svoje kupce je razvio različite serije regulatora, firma EKOPAN GAS doo najviše uvozi i prodaje regulatore iz dve serije :

GCE ProControl®

Regulatori pritiska GCE ProControl® su plod vrhunskog inženjeringa i ogromnog iskustva.

Regulator koji je nastao poboljšana je verzija Dincontrol-a koji je 18 godina bio lider na tržištu visoko kvalitetnih proizvoda.

Tri su ključne karakteristike proizvoda firme GCE: tačnost, sigurnost i pouzdanost. Na osnovu povratnih informacija kupaca, dodata je i četvrta karakteristika – izdržljivost. Ugrađene su dodatne zaštite na meračima, štiteći merne instrumente smanjuje se rizik od kvara i prekida produktivnosti korisnika.

Regulatori serije GCE ProControl® su robusnog dizajna za svakodnevnu upotrebu u zatvorenim prostorijama u radionicama, ali i za rad na otvorenom. Regulator protoka smešten na dole povećava sigurnost prilikom korišćenja. Materijal koji se koristi za regulatore odabran je tako da odgovara svakoj specifičnoj vrsti gasa. Svaki regulator se pojedinačno prilagođava i testira pre napuštanja fabrike. Svi regulatori su dizajnirani, proizvedeni testirani u Evropi koristeći više od 100 godina dugo iskustvo GCE grupe u proizvodnji ove vrste proizvoda i poštujući najnoviju inženjersku praksu.

GCE ProControl® regulatori ispunjavaju zahteve ISO 2503.

 

KARAKTERISTIKE REGULATORA PRITISKA

 • Regulator visokih performansi koji prati sve uobičajene potrebe primene tehničkog gasa
 • Dizajn fokusiran na bezbednost prema ISO 2503
 • Robusna gumena zaštita merača sa zadnjim poklopcem sprečava oštećenja i nečistoće
 • Produženi životni vek donosi uštede u održavanju, rezervnim delovima
 • Lako rukovanje zahvaljujući ergonomskoj izradi
 • Merači sa tri nivoa merenja pritiska prema ISO 5171 sa pokazivačem visokog kontrasta za bolju jasnoću prikaza pritiska gasa

 

PREDNOSTI REGULATORA PRITISKA 

 • Odlična stabilnost izlaznog pritiska
 • Ergonomski i robustan dizajn
 • Visokie performanse
 • Odlični parametri
 • Dostupni rezervni delovi
 • Varijante za sve tehničke gasove u bocama pritiska do 300 bara
 • Dostupna dodatna oprema – Nepovratni/sigurnosni ventili,štedni regulatori
 • Pogodan za sve primene tehničkih gasova koji se isporučuju iz boca

       U skladu sa EN ISO 2503, ISO 5171, ISO 9536, ISO 9090, ISO 5145

 

BASECONTROL® DIN

Regulator pritiska BASECONTROL®DIN je klasičan proizvod kuće GCE group, Ekonomičan, pouzdan, precizan, kvalitetan, cenovno povoljan.

To ga čini najprodavanijim regulatorom na Evropskom tržištu kvalitetnih regulatora.

Svi koje žele da stvarno kontrolišu pritisak i protok gasa, a žele regulator manjih gabarita i manje cene, BASECONROL®DIN je logičan izbor.

Beskompromisan kvalitet u malom pakovanju .

Dostupan za sve tehničke gasove, pogodan za MIG/MAG , TIG , autogeno zavarivanje , rezanje acetilen/kiseonik , rezanje propan/kiseonik.

Svaki proces zahteva ispunjenje određenih uslova. Potpuna kontrola nad pritiskom i protokom gasa omogućava da zavarivanje, rezanje ili bilo koji drugi proces gde ulogu igraju tehnički gasovi bude kvalitetno urađen.

Zaključak se sam nameće , regulatori pritiska kompanije GCE group su odličan izbor za sve delatnosti koje koriste komprimovane tehničke gasove.

 

 

 

 

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.