Čuvamo prirodu - manje plastike više mehurića

2020 bila je godina koja nam je omogućila da preformulisamo listu naših društvenih prioriteta.

Odsustvo interakcije između pojedinaca, ograničeno na naš dom, grad i region, nateralo nas je da puno razmišljamo o tome koja su naša mikro i makro staništa i kako ih treba na najbolji način sačuvati. Stoga je istaknuta promena u vrednostima koje najviše utiču na naše izbore, počev od zaštite porodice pa sve do mnogo šireg koncepta socijalne i ekološke solidarnosti.

Jedna od promena koju možete napraviti u svom životu i svom odnosu prema životnoj sredini je korišćenje aparata za kućno gaziranje vode. Praveći soda vodu u svojoj kući smanjujete upotrebu jednokratne plastične ambalaže i dajete svoj doprinos očuvanju životne sredine.

Aparat MIO je idealan izbor za svakoga ko želi da ima gaziranu vodu u svakom trenutku, napravljenu po želji i sopstvenom ukusu.

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.